tirsdag den 4. november 2008

Lille prut, lille prut ...

Ja, titlen er meget sigende for denne ret svagelige dag. Emil og jeg måtte blive hjemme og hygge os med bræksygen, men vi fik da sendt Alfred i børnehave. Ellers var han muligvis også gået amok af kedsomhed.

Emil brugte blandt andet dagen på at skrive en ny sang helt selv. Teksten lyder: "Lille prut, lille prut, duttelut, duttelut". Jo, han skal nok blive til noget.

Efter maden fik Alfred pludselig meget lyst til at ringe til sin veninde Liva. Han går ellers ikke og ringer til nogen, men han fik ringet op, snakket lidt med Livas mor, og så havde han og Liva ellers en fin og mindeværdig samtale. Han fortalte bl.a., at han skal til sin gode ven Frederiks fødselsdag i morgen, og at de skal have lagkage. Og Liva replicerede høfligt, at "det bliver godt nok dejligt".

Emil havde svært ved at falde i søvn og græd pludselig hjerteskærende, mens han råbte "Av, mor, aaaaav, moooaaaar". Jeg hastede derind, og det viste sig, at de svære smerter stammede fra en lille bussemand, som åbenbart var meget generende. Det hjalp, da han havde brugt min finger til at pille næse med.

Slut på endnu en action packed dag. Nu bliver det spændende at se, hvad amerikanerne finder på med det der valg.

3 kommentarer:

Sandra sagde ...

Vidunderlig sang :) Herhjemme er Basse ikke nået længere end til at sige put og fnise som en lille skoletøs når han selv prutter - jeg håber lidt at han også med tiden vil skrive flotte sange.

Unknown sagde ...

Han har det jo ikke fra fremmede. Du var selv ekspert i at digte sange ret tidligt.

Mikkel Gram-Hansen sagde ...

Lyder som en fantastisk sjov weekend, tak for opdateringerne.. det er fedt at kunne følge ordenligt med !!