søndag den 16. november 2008

I går var en noget trist dag rent vejrmæssigt, men vi hyggede os nu meget godt alligevel. Formiddagen gik med modellervoks, puslespil, bøger og tegninger. Om eftermiddagen var vi lige ude at købe lidt ind, så vi da i det mindste fik en smule frisk luft og mælk til morgenmaden.

Aftensmaden bestod af grøntsagssuppe med masser af jordskokker samt et fint brød, som Alfred hjalp med at bage. Mums!


Emil supportede madlavningen på gulvet ved siden af komfuret.



Alfred kunne bedst lide brødet. Der lød sætninger som "tak, mor, fordi du har bagt verdens bedste, bedste, BEDSTE brød!". Så godt var det nu heller ikke ... :D

Emil, derimod, blev ved og ved med at spise suppe, til han var lige ved at sprække. Her tror jeg, man fornemmer hans gedigne suppevom:




Han havde da også tisset igennem ble og nattøj allerede kl. 1 i nat.

Efter maden var der almindelig omkringspæning og hyggelig leg. Her demonstrerer Emil sine kæmpe glugger:


Alfred var også i fint humør og ville for en gangs skyld godt fotograferes. Jeg prøver at overtale ham til en klipning, men han synes tydeligvis, at hår ned over ørerne er brandsmart.




Vi hørte også fra Jacob i Bangkok. Han var ude at shoppe på det store, skønne weekendmarked sammen med vores gode ven Poon. De fik også lige hængt lidt mere ud og endte med at spise aftensmad på en af de fede restauranter ved floden. Jeg er heldigvis SLET ikke misundelig ...

I dag skulle han mødes med en af sine gamle venner til frokost, og nu er han så taget videre til Phnom Pehn i Cambodia, hvor det egentlige arbejde begynder.

1 kommentar:

Jacob sagde ...

Ja, morens suppe kan de lide.
Sikke en vom (og glugger så store som hjemmebagte rundstykker)