mandag den 16. februar 2009

Søndagshygge og SNEEEEEE!

Lørdag drog jeg til tøjbytteaften med nogle af veninderne. Ja, man er jo nødt til at finde på en undskyldning for at ses ... jeg drog af sted med en stor rullekuffert proppet til randen og kom faktisk hjem med mindre, end jeg havde med. Stor succes!

Søndag holdt vi hyggedag. Om formiddagen tog vi i svømmehallen, hvilket altid er et hit. Der var dog temmelig lang ventetid på en plads i vandet, så da vi endelig kom i, måtte der plaskes igennem. Begge unger dyrker i stor stil det med udspring fra kanten - og så må man jo bare håbe, at man bliver grebet.

Mens Emil sov, byggede Alfred et futuristisk kontorlandskab. Han var temmelig stolt af det.





Sidenhen fandt de liften, som var fundet frem for at blive sat til salg på QXL sammen med alt det gamle tøj, jeg ikke havde fået afsat. Alfred var babyen, og Emil prøvede ihærdigt at løfte på ham.




Og så var det tid til at kyssetorturere faren. Så kan han se, hvordan det er - det kilder altså ad pommern til!








Søndagen bød også på et madeksperiment: hjemmelavet kokosmælk. Vi har spist det i en dejlig karryret i dag, og det smagte glimrende.





Ydermere fik vi lavet dej til et dejligt groft brød, og for en gangs skyld var der ingen, der skændtes, skvattede ned eller væltede noget imens. Stor succes!

Ingen kommentarer: