onsdag den 11. februar 2009

Bristede rejsedrømme

Argh! Altså, vi tjekkede vores restbarsel og fandt ud af, at vi havde omkring 40 uger tilbage, som vi så planlagde at spendere på 20 ugers rejse til de varme lande. Rejsen skulle være til næste vinter, og med lidt ferie oveni kunne vi komme op på omkring et halvt års orlov i alt.

Rejseplanerne var begyndt at forme sig, og vi biksede med budgettet og fandt ud af, at det faktisk så nogenlunde fornuftigt ud. Cheferne var informeret og havde givet deres samtykke, så alt kørte på skinner. Men så var det, vi lige ville tjekke det med restbarslen en ekstra gang med kommunen.

Jow jow, vi kunne skam sagtens rejse og få dagpengene, men det antal uger, vi havde fået oplyst, var forkert. Som i HELT forkert. Der var faktisk kun 20 uger til rådighed, altså 10 uger, hvis vi begge to skal med.

Gulp.

Og mere gulp.

Så nu sover vi lige lidt på det og overvejer, hvad vi så kan gøre. Der er i hvert fald nogle udgifter herhjemme, der skal skæres ned på, og rejsen skal forkortes og måske også inkludere lidt færre lande, hvis rejsen alligevel skal blive en realitet.

Men vi har allerede talt så meget om den rejse og glæder os for vildt, så jeg tror, vi lige forsøger, om det mon ikke kan lade sig gøre i en eller anden form alligevel.

- men ØV!

3 kommentarer:

Mette Marie sagde ...

ÆV!

Jeg er sikker på, I nok skal få spånket og sparet, så I kan komme til de varme lande.

Vi slet ikke brugt noget barsel - bliver automatisk gemt eller har I fået det registreret et eller andet sted?

Vi planlægger nemlig også en dejlig lang rejse engang, når Ruben er større.

Thomas sagde ...

Øj det lyder nedern - især fordi jeres forventninger var skruet godt op. Håber selvfølgelig i får planlagt en ordentlig rejse, men ellers er der jo kun 1 ting at gøre:

FLERE BØRN = MERE BARSEL!

Hmm, og så kan jeg så se på dit næste blog indlæg at 2 børn er nok...

Katrine sagde ...

Altså, normalt ville jeg mene, at det går af sig selv med barslen, men klog af skade ville jeg nok lige kontakte kommunens dagpengeafdeling og sikre mig, at de har noteret det rigtige.

Og så er der noget med, at man skal aftale med sin arbejdsgiver, hvis man vil gemme noget barsel, men det kan de også fortælle mere om. Der er så lige den finte, at hvis du ikke er dagpengeberettiget, kan du heller ikke få del i barslen til den tid.

Nå, men spørg hellere dem - og få det på skrift! :D