mandag den 13. juli 2009

Ølejr 1

Billederne har jeg slet ikke styr på endnu, men beretningen kan jeg da godt komme med!

Vi pakkede og pakkede og pakkede så lidt mere, så det var en temmelig tungt lastet bil, vi drog af sted med sidste lørdag. Vi havde ikke lige skaffet soveposer til alle mand, så det var 4 dyner, 4 puder, 4 cykler, masser af tøj, regntøj, gummistøvler og meget andet absolut uundværligt.

Vi nåede fint frem til færgen, som var temmelig forsinket pga. ferietrafikkaos, men af sted kom vi dog. Vi mødtes med vores teltfæller på færgen og havde en hyggelig overfart. Ved ankommet til Samsø kørte vi mod nord og nord og nord og sågar forbi Nordby, indtil vi fandt lejren. Den lå smukt mellem skov og bakker. 5 store sovetelte, 8 tipier, 1 køkkentelt, et fællestelt, en badevogn og en toiletvogn og absolut ingen strøm - og det var så det.

Vi fik indrettet vores hjørne af teltet, pumpet luftmadrasser op osv. og gik så på opdagelse i lejren.

... og så gik ugen ellers med fælles morgenmad, frokost og aftensmad, udførelse af diverse praktiske tjanser og udflugter, strandture og isspisning. Vi fik fisket krabber i Mårup havn, pettet krabber, rejer og hundestejler hos naturvejlederne i Langør, spist is og købt tatoveringer i Nordby, redet på islænder omkring Ballebjerg (kun mig), gået ture i det suverænt flotte morænelandskab (inkl. en tur ind over en mark, hvor der viste sig at bo en GIGANTISK tyr), cyklet tur i lokalområdet og samlet hyldeblomster og ligget på stranden og badet uden for Nordby.

Teltlivet gik rigtig fint, da vi først lige havde vænnet os til at bo 15 mennesker sammen i et telt. Og vi fik lavet hyldeblomstsaft til hele lejren, og Jacob var med til at lave festmiddag til den traditionelle torsdagsfest.

Puh, det var altså ikke sjovt at stå op i morges. En uges ferie er ALT for lidt. Øv.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Det lyder som rigtig afslappet ferie.