søndag den 8. marts 2009

Total bagedag, nu også med marmorkage-wannabe

Vi måtte lige bage lidt mere for også at teste drengenes nye menneskekageforme, som de hurtigt blev døbt. De er lige kommet ud af ovnen, og der trippes allerede dygtigt for at få lov at smage ...










13 kommentarer:

Thomas sagde ...

Mmmmmm det ser lækkert ud alt sammen. Jeg bliver nødt til at lære at bage en eller anden dag, og især opskriften på dit øko-helse-müsli-antikapitalist brød står højt på min ønskeseddel!

Igen, godt at se at de to maske-monstre hygger sig på daglig basis, men hvor blev ham manden egentlig af? :D

Katrine sagde ...

Lasse fik opskriften på brødet, men du kan da også godt få den. Sådan set hænger den også på køleskabet i Flauneren, men jeg har modificeret den en lille smule.

Du får sgu en mail, min dreng! :D

Og Manden er her skam, men han sov i morges, mens vi bagte brød, og læste avis, mens vi bagte kager. Han var ude at besøge familien og sidenhen ude at høre musik i går aftes, mens jeg blev hjemme med rollingtons.

Mette Marie sagde ...

Nøj, det ser lækkert ud! Jeg har ikke fået marmorkage i evigheder.

Den økohelsefrelsdinsjæl opskrift skal da på bloggen!

Lisa sagde ...

Hvor vildt med sandkasseforme i ovnen! :O Det ser dælme lækkert ud, men hvorfor er den wanna-be? Er den fuld af klid under den lækre overflade?

Stine sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Stine sagde ...

Sikke nogle fine gammelskole marmormormorkager - det må være SÅ sjovt at bage sammen med børn!
Jeg lavede marcipankonfekt sammen med naboens små piger til jul, og jeg DØDE over hvar sjovt det var, men de lod også nogle pænt utraditionelle konstruktioner opføre...

Uuuh, jeg er simpelthen NØDT til at risikere liv og lemmer ved at vise denne ufatteligt børnelokkende kage til øko-helse-klid-mor, som uden tvivl vil hade den (eller?)... Bare for at du kan se hvad man kan, hvis man godt tør forgifte sine børn bare en gang imellem.

Denne gang husker jeg lige at få linket med:
http://www.omnomicon.com:80/rainbowcake

Katrine sagde ...

Håhr, den er sej! Jeg er en sucker for den slags ... men jeg er ikke ret meget for det der weight watchers crap. Skal det være, så skal der sgu være godt med smør og sukker og halløj i.

Gad vide, om man kan få den slags madsminkefarve herhjemme? Det er godt nok sejt!

Katrine sagde ...

Lisa: Der er ikke spor af klid i den. Det er bare, fordi det er fra en opskriftsbog, der kaldte den "tigerkage" og bare skrev, at den jo "ligner marmorkage ret meget".

Men der er ikke det mindste marmor - eller mormor - i, så tigerkage it is. Det er også meget nemmere at få fat i tiger end i marmor, jo.

Katrine sagde ...

Og endnu nemmere at få fat i tis, egentlig. Hmmmm ...

Lisa sagde ...

Øv, en tiger.

Stine sagde ...

Hej Kusinen - jeg havde jo nok en fornemmelse af, at du ville bifalde kagens "Too much is NEVER enough"-visuelle udtryk, men jeg er måske lidt overrasket over, at det er WW-delen, der er dig imod!

Jeg synes det er en ret acceptabel biting, så længe kagen, og dermed de kunstige sødestoffer, ikke indgår i ens hovedmåltid hver dag... Men dét må der da være råd for - man må da kunne farve en hvilken som helst fed flydende dejtype? Og lave den glasur man nu har lyst til?

Farverne kan du få i Føtex, Matas og Helsekostbutikker... Men lige så hidsige? Naarh, måske skal man importere noget vildt shit fra over there... Eller bare overdosere HELT VILDT med dem vi kan få i DK?

For pokker - det skal prøves!!!

Katrine sagde ...

Stine, skal vi lave en regnbuekagebagedag?

Stine sagde ...

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH!!!!!!!!!