tirsdag den 10. marts 2009

Bagepsykose ...

Ja, det er vel, hvad det er, når man normalt meget sjældent bager, men pludselig går amok i brød og kager. Det handler vist mest om, at der er grænser for, hvor mange inde-aktiviteter man kan finde på, når man nu snart to uger i træk har haft syge børn.

Nå, men i dag står den på kanelsnegle og en meget sundt økobrød, der skal hæve (hvis det kan for bare øko-ness) til i morgen.

4 kommentarer:

Sandra sagde ...

Man kan også altid bage muffins!

Fx med chokolade og valnødder og med peanutbuttercreme på toppen ;)

Katrine sagde ...

Giv da lige en opskrift på det der peanutbutter-halløj!

Mikkel Gram-Hansen sagde ...

jeg er mere sulten...

Sandra sagde ...

Here you go :-D

Kathleen's Peanut Butter Icing:

* 1 cup confectioners' sugar
* 1 cup creamy peanut butter
* 5 tablespoons unsalted butter, at room temperature
* 3/4 teaspoon pure vanilla extract
* 1/4 teaspoon kosher salt
* 1/3 cup heavy cream

Place the confectioners' sugar, peanut butter, butter, vanilla, and salt in the bowl of an electric mixer fitted with a paddle attachment. Mix on medium-low speed until creamy, scraping down the bowl with a rubber spatula as you work. Add the cream and beat on high speed until the mixture is light and smooth.