lørdag den 29. august 2009

Energisk Klimafestival

I dag startede så det, som vi har arbejdet på så længe: Gentofte Kommunes Klimafestival. Eller, egentlig gik starten allerede torsdag aften med et foredrag på Hovedbiblioteket, men eftersom der kun kom omkring 10 tilhørere, talte det ikke rigtigt.

I dag var det rigtigt med telte og boder og udstillere og gæster og alt. I sidste øjeblik var det lykkedes at lokke Klimaministeren til at komme og tale, så der var lidt nerver på rundtomkring. Men det gik upåklageligt, det hele. Borgmesteren åbnede festivalen, og så talte Connie, og så gik de sammen rundt og kiggede på boder og snakkede med udstillere.

Der KOM rent faktisk folk og besøgte festivalen (hvilket vi ikke havde været sikre på), og jeg synes selv, at udstillerne var rigtig gode. Jeg var ansvarlig for en udstilling om fødevarer og klimabelastning, som jeg faktisk synes var rigtig interessant (jeg havde ikke selv lavet den).

I morgen går det løs igen, og der skal vi hen og bare være gæster og prøve at cykle på cyklerne, dreje på håndtagene og få pærer til at lyse og radioer til at spille. Og så skal vi spise i Nordisk Naturligvis' bod, hvor de laver vegetarisk nordisk mad. Mums!

Ingen kommentarer: