torsdag den 6. august 2009

Besøg fra de (meget) varme lande

Tirsdag morgen ankom Thomas og Laura fra Ålborg. Det lykkedes at få lagt en nøgle ud, hvor de kunne finde den, og de gik straks op og tog en ordentlig skraber. Drengene og jeg kom hjem om eftermiddagen og var spændte på, om de mon var hjemme. Det var de ikke – men de var nu ikke længere væk end den lokale mexicanske restaurant.

Om aftenen stødte Marianne til, og vi fik spist lammekølle og snakket og hygget og gået tur til stranden og havnen. På vej hjem handlede vi for en gangs skyld i isbutikken i stueetagen. Vi skulle bare lige have en lillebitte is hver og købte den mindste med 2 kugler. De opererer åbenbart med MEGET store isskeer i den butik, for vi endte med en kæmpe is hver og måtte for fleres vedkommende give op halvvejs.

Onsdag stod på arbejde og børnehave for os, mens Thomas og Laura tog ind til byen og fik prøvet kanalrundfart og bl.a. set den lille havfrue. Laura var advaret, men syntes godt nok, hun var RET lille. Eftermiddagen var drønvarm, så vi tog på stranden og badede og kølede af, inden vi gik hjem og spiste pitabrød og tortillawraps. Til dessert var vi naturligvis nødt til at traktere med koldskål og kammerjunker – et must, når det er sommer i Danmark.

De bliver til søndag morgen, så der skal nok komme flere updates og billeder.

Ingen kommentarer: