søndag den 9. august 2009

Bytur

Fredag holdt jeg fri med ungerne. Emils indkøring gik så fint, at jeg i samråd med pædagogerne vurderede, at det var okay at droppe en dag - så det gjorde vi. Vejret var så fantastisk, at man bare ikke kunne gå på arbejde ...

Vi startede stille og roligt herhjemme, og ungerne fik bygget en masse Lego med onkel Thomas. Ved 11-tiden drog vi med S-tog og metro til Christianshavn, hvor vi startede med at bestige Frelserkirken. Imponerende, at de små ben klarede både op- og nedturen helt fint.

Så gik vi på Christiania, som Laura lige skulle nå at se, inden det potentielt set pludselig er væk. Ungerne fik spist deres medbragte madpakker, og Emil blev puttet i cykelvognen og lå der og godtede sig og fik en god lur.

Jacob stødte til efter arbejde, og så traskede vi over Knippelsbro og ind ad Købmagergade for at finde noget at spise. Vi endte på Jensens Bøfhus på Gråbrødre Torv, hvor alle kunne finde noget, de kunne lide. Ungerne havde stor optur over at skulle på restaurant, så det var en fest.

Så gik vi gennem Kongens Have og over til Østerport Station og tog toget hjem. Undervejs fik ungerne is, så de var godt speedede og fjollede, grinede og sloges hele vejen hjem.

Godt trætte i benene og slet ikke aftensmadssultne nåede vi hjem. Vi fik lige slappet af et par timer, og så tog vi ellers imod et godt tilbud om babysitning. Alfred var ikke meget for ideen, men den snarrådige onkel overtalte ham med en figenstang, og så stak vi ellers af sted.

Vi cyklede ud til Docken i Nordhavnen, som er en udendørscafe med strandfeeling. Der var desværre lukket, da vi nåede frem, fordi Malene Birger holdt modeshow derinde. Vi holdt dog ud, og efter cirka 20 minutter var de færdige, og vi blev lukket ind.

Vi talte med nogle andre, som også stod udenfor og ventede, og det endte med at være så hyggeligt, at vi satte os sammen indenfor og sludrede videre og fik en rigtig hyggelig aften ud af det. Skønt!

1 kommentar:

Lisa sagde ...

Nøøøøj! Thomas, hvornår kommer I til Ølstykke og passer børn? :)

Onkler lyder bare til at være en god ting!