mandag den 26. januar 2009

Vi er her stadig ...

... selvom jeg ikke får blogget så meget. Det må jeg jo lige prøve at stramme lidt op på!

Fredag mødte vi farmor Leni og kusine Ingrid, da vi gik hjem fra vuggestuen. Vi aftalte med dem, at vi da også lige kunne kigge forbi og lege lidt, og det endte med, at vi spiste en superhyggelig middag sammen. Leni havde lavet lækker mad, og Alfred og Ingrid legede rigtig godt sammen.

Lørdag var så heldige at blive inviteret på masser af pandekager hos Leni. Ingrid og Alfred lavede pandekager, godt assisteret af Leni, og vi andre åd bare løs. Skønt! De fik også lavet cirkusforestilling og var i et vederkvægende karbad, så glæden ville ingen ende tage.

Søndag var Alfred og jeg til fødselsdag hos Jonas, som blev 5½ år. Det var en rigtig fin fest, Alfred morede sig storartet, og moren var også tilfreds, for menuen stod på lødig mad fremfor sukkerguf.

På vej hjem tog vi S-toget og metroen og gå-benene hen til Jesper og Nanna for at kigge på den lille nye fætter Arthur. Han viste sig, ikke overraskende, at være rigtig sød. Emil er vild med babyer og havde på forhånd erklæret, at "det er MIN baby Arthur!". Jacob fik da heller ikke et ben til jorden ift. at holde eller ae Arthur, for Emil tog straks hans hænder væk. Ikke fordi han ville have sin far, men fordi han ville have sin Arthur!

2 kommentarer:

Lisa sagde ...

Mmm, pandekager.

Unknown sagde ...

det er fandme en god dreng. KH Julia // http://julialahme.dk