søndag den 28. december 2008

Mere juleferie ...

De nye PlusPlus-klodser afprøves juledag. De er absolut godkendt!



Emil sad også og puslede med sin nye Peter Plys-puslespilsbog og opdagede, at den også var god at lave tv-avis med.



Ret hurtigt gik vi i gang med at rydde alt juleriet op. Af med juletræspynten og ud med juletræet. Emil greb først en kost og sidenhen støvsugeren for at få has på alle de vildfarne grannåle.


Juledagene har også budt på rigelige muligheder for filmkigning. Ikke mindst om morgenen er det skønt at få lov at sidde lidt med sut og dyne og stene en lille film.



Alfred har tilmed været så heldig at score sin egen computer. På med et Bamse og Kylling-spil og så af sted!



Ferien har også budt på en tiltrængt drengeklipning. Alfred ville pludselig godt klippes, og så ville Emil også godt af med sine fjerlignende nakkeduske. Han sad meget stille og meget koncentreret og klarede det virkelig fint.





I dag har vi været til julehygge med Anne Lises familie. Vi tog omkring Jesper og Nanna med de sidste babyting og tog Nanna med på vejen til Christianshavn. Vel derude skyndte vi os at skovle to halve med laksetartar i gabet på Emil, så han kunne komme ud at sove. Alfred morede sig kongeligt med den store børneflok. Han nåede dårligt inden for døren, før han og den jævnaldrende Jens havde travlt med at drøne rundt og lege biler og fangeleg og meget andet godt.






Efter frokosten var der gåtur, inden det obligatoriske pakkespil. Meget svært koncept at forstå, når man er lille, men de klarede det begge utrolig flot. Vi vendte hjem med skønne gaver: En æske træperler, en lille pose juletræslys, en lille lilla pung fra Kreta med en sommerfugl på og så en fin æske chokolade.





Rapport fra juleaften følger snarest ...

2 kommentarer:

Mikkel Gram-Hansen sagde ...

Fine billeder, ser ud som om der er go' julestemning hele vejen.

Unknown sagde ...

Det er godt de er i træning med at rydde julepynt ud. Det skal vi nemlig også ha' gjort. Og det er da et skønt billede af den meget koncentrerede Emil.