fredag den 26. juni 2009

Okay, okay!

Jeg er i gang med at forberede en update. Jeg har kigget 300+ billeder igennem og har uploadet de udvalgte, så lige om snart kommer der nyt, gør der.

Men kort fortalt: Vi har været til fætter Victors barnedåb i Ålborg, og så har vi ellers knoklet videre med køkkenet herhjemme.

Jacob har været i Solferino, Italien, siden lørdag morgen, og han har kameraet med, så der er ingen nye billeder. Men lørdag var vi til fødselsdag hos Bertram i Gladsaxe. Det var en perfekt dag med fint vejr, masser af børn at lege med og ideelle omgivelser i den børnehave, hvor fødselsdagen blev holdt. Vi fulgtes med Stine og hendes datter Laura frem og tilbage, og vores unger endte med at blive rigtig gode venner, så mon ikke der snart kommer en playdate der.

Emil har brugt ugen på at stå tidligt op, så vi har vist alle været lidt trætte. Sankt Hansaften fejrede vi i stilhed, men onsdag var vi til fætter Tronds 5½-års fødselsdag. Det blev holdt i gården i strålende vejr, så vi havde en rigtig fin eftermiddag og aften. Vi skal på ølejr sammen på Samsø om en uge, hvilket vi glæder os meget til.

I dag gik jeg tidligt hjem for at hente rollingerne, så vi kunne tage på stranden. Vi kom hjem, fik pakket tingene og traskede af sted ... kun for at opdage, da vi var kommet derned, at jeg havde glemt min taske hjemme i gården. Så tilbage igen, og på vej ind faldt Emil på en eller anden måde meget uheldigt og slog hul i baghovedet og fik en stor blodig bule i panden. Så vi endte med at gå op i lejligheden og se film i stedet for den store planlagte strandtur.

I morgen skal vi igen mødes med fætrene og de andre, vi skal på ølejr med. Det skal nok blive en fest.

... billeder og mere update kommer, måske i morgen.

Ingen kommentarer: