torsdag den 10. september 2009

Mere fødselsdag

Æsj, jeg KAN bare ikke følge med i det her bloggeri.

Anyways, fødselsdagen er vel overstået. Søndag tog vi til Klimafestival for at høre Tamra Rosanes og se cirkusshow og for at mødes med mormor Anne og morfar Jesper, som camperede på Charlottenlund Forts campingplads. Det var rigtig hyggeligt, og både musik og cirkus faldt i ungernes smag. De er i øvrigt godt opdraget og har lært, at country ("cowboymusik") skal gå hurtigt, og at man skal danse og råbe "Yeeeehaaaaaa!", når man hører det.

Så hjem igen, hvor gæsterne var begyndt at ankomme, og vi hastigt fik sat boller, muffins og kanelsneglskagemand på bordet. Slet ikke så ringe, og vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag og aften. Gaverne var også supergode - ikke mindst var Alfred temmelig begejstret for den Nintendo, han fik. Han havde ikke ønsket sig den, for jeg tror ikke, han havde forestillet sig, at HAN kunne få sådan en fin og dejlig ting. Den var selvfølgelig rød, da det er yndlingsfarven - og da det så viste sig, at bedstevennen Frederiks Nintendo også er rød, ville glæden ingen ende tage.

Så en supergod dag, og vi var glade for, at vi havde styret os og ikke havde inviteret alle vennerne med, selvom det ville have været hyggeligt.

















Ingen kommentarer: